- Topkapi -

Gevers Deynootplein 36, Scheveningen
Turks mediterraans
Topkapi. Topkapi Sense Restaurant Scheveningen is de ďschatkamerĒ van de landen rond de Middellandse Zee met Ottomaanse invloeden. Je gaat proeven van de keukens van Griekenland, Turkije, Egypte, SyriŽ, Libanon, Palestina, IsraŽl, Algerije, TunesiŽ en Marokko en de cultuur beleven met live muziek en authentiek gastheerschap. Bovendien hebben zij een aantal moeders uit bovenstaande landen bereid gevonden om dagelijks de chefs te adviseren en te helpen om de authenticiteit van de gerechten te waarborgen.

ďPROEVEN EN BELEVENĒ staat bij Topkapi Sense Restaurant voorop, dus laat je zintuigen werken !
Geschiedenis. Het Topkapi Sense Restaurant is nu 5 jaar geopend. Gezelschappen tot 200 personen genieten van een geweldig diner of feest. De rijke aankleding, open bar en sfeerverlichting zorgen voor een mysterieuze sfeer. U bent welkom voor diner, een drankje of hapje en in de zomermaanden tevens voor de lunch. Het schitterende terras nodigt om op "Oosterse" wijze te loungen.
Keuken & kaart. De uitgebreide menukaart van Topkapi biedt een groot aantal gerechten uit de diverse keukens. Maandelijks wisselt de chef zijn specialiteiten van de chef. Een spannende wijnkaart is de perfecte begeleider van de gerechten van Topkapi Sense Restaurant Scheveningen.
Telefoon: 070-3228134
Website: http://www.topkapi-scheveningen.nl

Topkapi, Gevers Deynootplein 36, Scheveningen
ma t/m vrij 14:00 tot 24:00, zat/ zon 12:00 tot 24:00